Sinopsi

Sinopsi   Camille Claudel   Equip   Tràiler   Fotos   I  Español  I  English  I Français

 

A principis del segle XX, l’escultora francesa Camille Claudel va viure un dels moments crucials en la seva vida: la seva família va internar-la en un psiquiàtric. Podria haver canviat aquesta situació? Qui podia ajudar-la? Mercè Montalà protagonitza aquest drama sobre una de les escultores més brillants del segle passat.

Qui cuidarà de tu quan ells t’hagin tancat?

El que la major part de gent sap sobre Camille Claudel és que va ser l’amant d’Auguste Rodin. Molts també hauran llegit que va ser una gran escultora i que es “va tornar boja”, essent tancada en un centre psiquiàtric. Potser algunes d’aquestes persones hagin descobert que ella no estava boja. Però segurament només unes poques hauran pensat en les oportunitats que podria haver tingut per canviar aquella situació.


El curtmetratge narra aquest punt en la vida de Camille Claudel, el moment en què va intentar canviar la seva realitat cruel. La seva història no és solament sobre una artista incompresa de principis del segle XX. La seva història és sobre tota aquella gent que són diferents, tota aquella gent que la societat no vol entendre i expulsa sense escrúpols.

Estudi Puche S. L. I carme[arroba]estudipuche[punt]com  I 2011 © Tots els drets reservats

© Beth Bardají